Som tävlande på elitnivå i löpning, kom jag i kontakt med mental träning. Efter en fotskada uppsökte jag läkare och många olika terapeuter vilket ledde till mitt intresse för komplementär medicin.

I början av 2000-talet utbildade jag mig till massör och kinesiolog på Göteborgs Gymnastiska Institut. Jag har även rest och upplevt många olika länder och kulturer. Ett land och en plats som jag rest till mycket är Indien, där jag mötte min lärare i meditation. Meditation och medveten närvaro är något som ligger mig varmt om hjärtat,  eftersom vi människor ofta blickar bakåt eller framåt i tiden och därmed missar närvaron i nuet.

Jag är i grunden utbildad lärare. Efter en utmattning på mitt jobb som lärare läste jag till stress- och avslappningsterapeut med KBT och mental träning och mindfulness. Jag har även läst på Skandinaviska Ledarhögskolan i Örebro till ICC Coach (International Coachning Community) och mental träning.  Genom dessa utbildningar har jag fått viktiga insikter och verktyg som gör att jag vill leva min dröm.

För mig är ett helhetstänk viktigt när jag möter människor. Min vision och mitt mål är att jobba med personers hälsa och personliga utveckling.  Att få människor att hitta inre balans och att få dem att sätta mål och uppnå sina drömmar i livet. Genom att få människor  att vara mer i sina hjärtan tror jag att det skapas en bättre värld.

Mina utbildningar
Reiki healing utbildning steg 3, masterutbilning, 2020
HRV-utbildning steg 2, HRV-träning Sverige AB, 2019
HRV-utbildning steg 1, HRV-träning Sverige AB, 2017
ICC CoanchICC coach, Skandinaviska Ledarhögskolan, Örebro, 2016
Stress- och avslappningsterapeut, Sverigehälsan Malmö, 2013
Personlig utveckling Terry Evans, Örebro, 2010
Kinesiologi GGI, 2007
Lärarutbildning, 2007
Reiki healing utbildning steg 2, fortsättningskurs, 2005
Reiki healing utbildning, steg 1, grundkurs, 2002
Massage GGI, 2001

Jag erbjuder tjänster inom; coachning/stresshanteringföreläsningar/kurser,
HRV-träning, kinesiologi, konst/hantverkmassage, Reiki healingprodukter.