KONTAKTA Linda Bjuremar

 

 

FEEDBACK Coachning HRV

“Genom hrv-träning och coachning​ har jag hittat ett sätt att slappna av, hittat inre fokus och kunnat släppa jobbet på min fritid.
Jag har även lärt mig att bättre kunna hantera känslor som irritation​ genom hrv-träning och den​ stresshantering som jag fått genom Linda.”

Stefan Anderssonm, vd Fasab, Hässleholm

 

“HRV-träningen har främst ökat min förmåga att vara medveten om mina tankar och hur de påverkar min kropp. Jag har fått med mig övningar som fungerar i vardagen och som jag kan använda även när tempot är högt. Kursen var givande och bra och jag kommer att fortsätta träna regelbundet.”

Annika

 

FEEDBACK coachning

“Lugn och förtroendeingivande coach som öppnade upp mina ögon för mycket positivt. Coachningen var inte bara med mig på plats utan jag fick hemuppgifter genom veckorna vilket gjorde att jag snabbt såg framsteg.”

Linda har varit en mycket bra coach för mig. Hon är lugn och jordnära. Man märker att hon är intresserad av att få fram ett bra resultat. Jag upplever att Linda har ett stort intresse och bred kunskap om både kropp och själ, något som säkert bidrar till den lyckade coachningen.”

 

FEEDBACK föreläsningar

“Linda höll ett mycket intressant och inspirerande föredrag om stress och vikten av återhämtning för vår personal.
Vi fick tips om hur vi kan skapa återhämtning i vardagen och prova några Mindfulness-övningar.”

Länsförsäkringar, Hässleholm och Kristianstad


“Linda Bjuremar […] föreläste om stress och stresshantering. Teori blandat med praktiska moment och diskussioner stod på agendan.
Vi på Arbetsmarknadsenheten tackar för mycket intressant upplägg, och önskar henne välkommen åter. Vi kan rekommendera hennes program.”
Jan Nordh. Matchare, Arbetsmarknadsenheten, Hässleholms kommun
Ame intyg Forelasning 2017-11-22

 

 

FEEDBACK Personlig utvecklingskurs

”Jag har nått mina mål utan att jag varit medveten om det. Meditationen har hjälpt mig att hålla fast vid en positiv känsla och andas rätt och släppa taget.”

”Den har varit bra. Den har fått mig att stanna upp och tänka till om saker jag gör och varför jag gör vissa saker.”

”Linda, din meditation är bra, den ger mig oerhört mycket avslappning och medvetande. Att prata och att få höra olika tips har hjälpt till att öka mitt välbefinnande. Tack för att jag fått möjlighet att delta!”

”Jag är mycket nöjd med kursen och tycker att du är mycket bra på att vägleda meditationer. Tid och innehåll var bra. Allt har en mening.”

”Tiden har gått fort. Det känns som man går framåt och blir bättre. Det är bra med lektionerna innan meditationen så man får lära sig mer om hur vi människor fungerar.”

 

Se även coachning/stresshanteringföreläsningar/kurser, HRV-träning, kinesiologi, konst/hantverkmassage & produkter!