• Coachning

“Lugn och förtroendeingivande coach som öppnade upp mina ögon för mycket positivt. Coachningen var inte bara med mig på plats utan jag fick hemuppgifter genom veckorna vilket gjorde att jag snabbt såg framsteg.”

Linda har varit en mycket bra coach för mig. Hon är lugn och jordnära. Man märker att hon är intresserad av att få fram ett bra resultat. Jag upplever att Linda har ett stort intresse och bred kunskap om både kropp och själ, något som säkert bidrar till den lyckade coachningen.”

  • Personlig utvecklingskurs

”Jag har nått mina mål utan att jag varit medveten om det. Meditationen har hjälpt mig att hålla fast vid en positiv känsla och andas rätt och släppa taget.”

”Den har varit bra. Den har fått mig att stanna upp och tänka till om saker jag gör och varför jag gör vissa saker.”

”Linda, din meditation är bra, den ger mig oerhört mycket avslappning och medvetande. Att prata och att få höra olika tips har hjälpt till att öka mitt välbefinnande. Tack för att jag fått möjlighet att delta!”

”Jag är mycket nöjd med kursen och tycker att du är mycket bra på att vägleda meditationer. Tid och innehåll var bra. Allt har en mening.”

”Tiden har gått fort. Det känns som man går framåt och blir bättre. Det är bra med lektionerna innan meditationen så man får lära sig mer om hur vi människor fungerar.”

 

Se även coachning/stresshanteringföreläsningar/kurser, HRV-träning, kinesiologi, konst/hantverkmassage & produkter!