Vad har du för drömmar?  Följer du ditt hjärta?

Hur ser ditt liv ut? Vilka mål har du och hur blir de verkliga? Hur är din inre balans? Hur bra är du på att handskas med stress?

Ibland blir det inte som vi har tänkt oss. Kanske vi begränsar oss att komma vidare utifrån vår nuvarande situation eller på grund av erfarenheter tidigare i livet.  Jag har sett att det finns flera vägar mot läkande och utveckling. Allt börjar med dig själv, dina egna tankar om vad du är och vad du kan.

Jag arbetar utifrån ett helhetsperspektiv där du genom vårt samarbete utvecklas och tar nästa steg mot att bättre leda dig själv och därmed må bättre. Du får nya insikter och ökad medvetenhet samtidigt som hinder och begränsningar försvinner, vilket leder till att du känner dig mer levande.

 

Coachning, föreläsningar/kurser inom mental träning, stresshantering samt personlig utveckling, kinesiologi,  konst/hantverk & massage är några av de saker jag kan hjälpa dig med.

 

Stort TACK till alla som hjälpt mig med min hemsida! Martin Thörnquist som gjort den, Hanna Anundi, Christel Wadbro, Zarah Bjuremar m.fl. som läst texter och gett feedback samt Sarah Götz som hjälpt mig med viss fotografering. TACK!